Buskeruds beste

natur og kultur

av (forfatter) og Tom Schandy (forfatter).

Tom & Tom 2017 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I Buskeruds Beste tar forfatterne og fotografene Tom Helgesen og Tom Schandy farvel med Buskerud fylke. Dagens Buskerud, slik vi kjenner det, kommer til å forsvinne med kommunesammenslåinger og regionreform. Buskeruds Beste er en presentasjon av de beste og mest spennende natur- og kulturattraksjonene i fylket. Boka starter med bølgeskvulp og lukt av saltvann ute i fjorden ved Røyken og Hurum, fortsetter deretter gjennom daler, skoger, byer og tettsteder med spennende kulturhistorie og vakker natur for så å bevege seg inn i landet til blant annet Hardangervidda, Hallingskarvet og restens av Buskeruds fjellverden. Buskeruds Beste inneholder noe for enhver smak. Helgesen og Schandy har denne gang tatt utgangspunkt i et geografisk sted, for så å ta leserne med på en spennende reise til kultur- og naturperler i nærheten. Slik jobber de seg gjennom hele fylket, fra kommune til kommune.
I Buskeruds Beste kommer du altså innom både kultur- og naturperler fra kyst til fjell. Noen kjente, men også noen som folk flest ikke har hørt om tidligere. Bli med på en eventyrlig reise gjennom bokas over 200 sider der tekstene er ledsaget av et stort antall vakre bilder som vil inspirere leseren til å komme seg ut for å oppleve Buskeruds mangfold.

Bokdetaljer

Forlag Tom & Tom

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788292916247

EAN 9788292916247

Omtalt sted Buskerud

Språk Bokmål

Sider 232

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket