Med en rampete pappa i barnehagen kan alt skje ...
Tinas avdeling skal få besøk av statsministeren. For statsministeren har bestemt at hun vil feire bursdagen sin i en barnehage. Men tenk om pappa finner på rampestreker når hun er der? Mer moro med Pappa i barnehagen. Bursdagsbaluba av Lars Mæhle.
Tinas avdeling skal få besøk av statsministeren. Helt sant! For statsministeren har bestemt at hun vil feire bursdagen sin i en barnehage. Men Tina er ganske redd. Tenk om pappa finner på rampestreker når statsministeren er der? Og kakene til Geir, smaker de ikke bitte litt rart?
Pappa i barnehagen er en ellevill barnebokserie om alt det tullete som skjer når pappaen til Tina plutselig begynner i barnehagen. Det handler om rampestreker og viltre påfunn, barnlig trass og lekenhet - akkurat så vilt og tøysete som barn vil ha det. Her er alt snudd på hodet: De voksne oppfører seg som småbarn og barna er de som må ordne opp. Pappa i barnehagen er en hylende morsom serie som barna kommer til å elske! Bursdagsbaluba er den tredje boka i serien.
Musikk: Pieza ternaria av DiegoFM93 hentet fra freesound.org
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2022
Serie Pappa i barnehagen (3)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.