Tenk deg tidenes bryllupsreise … med den personen du hater mest av alt og alle! Olive er alltid uheldig. Hvis noe kan gå galt, går det galt. Tvillingsøsteren, Amy, derimot, er verdens lykkeligste. Hun har funnet sin drømmemann og skal ha sitt livs eventyrbryllup – og det er selvfølgelig et mareritt for Olive. Hun er oppriktig glad på søsterens vegne og vil gjerne være hennes forlover, men brudgommens forlover, Ethan, er den mest usympatiske mannen du kan tenke deg – og ham må hun samarbeide med. Bryllupet er så storslått og vakkert som et bryllup kan bli, men kort tid etter middagen ligger hele selskapet slått ut med matforgiftning – bortsett fra Olive og Ethan. Avtalen er å holde seg lengst mulig unna hverandre, men idet de ankommer Hawaii og luksushotellet, rotes de opp i forviklinger der de ender opp med å late som om de er et par. Et forelsket, nygift par på bryllupsreise, faktisk. Jo nærmere de kommer hverandre, jo sterkere blir følelsene på godt og vondt – og hvor stor forskjell er det egentlig på hat og kjærlighet?
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202868628
EAN 9788202868628
Genre Romantikk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.