Bryllup i paradis ; Hjerter i fare

av (forfatter), Alison Roberts (forfatter), Mona Berge (oversetter) og Jan Ingar Vik (oversetter).

Harlequin 2025 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Bryllup i paradis Vil drømmeferien ende i gjenforening eller katastrofe? Sykepleieren Alyssa ser frem til avslappende dager når hun skal være gjest i et destinasjonsbryllup, men så oppdager hun at øyas fastlege, og brudgommens forlover, er eksmannen hennes Leighton! Ekteskapet deres kollapset like raskt som det begynte, og nå som de sitter fast på øya sammen er Alyssa fast bestemt på å finne ut hvorfor. Vil hun få forklaringen hun så sårt trenger, eller vil det å være sammen i paradis vekke til live gamle følelser? Hjerter i fare Miniserie: Heltene i Bondi (1) Samantha er glad i å teste sine egne grenser, og så møter hun den nye sjefen ... Sykepleieren Samantha kan ikke få nok spenning. Derfor søker hun seg til katastrofeteamet på sykehuset i Bondi. Samantha kaster seg inn i jobben, på tross av at hun motarbeides av den nye sjefen, legen Blake Cooper. Han mener at hun er uerfaren. Men da krisen slår til, møtes de to på svært nært hold og plutselig befinner hun seg i en situasjon som er mer spenningsfylt enn hun noensinne kunne ha drømt om. Dundrende hjerter, høy puls og raske beslutninger – for katastrofeteamet på sykehuset i Bondi er ingen dag lik den neste. Sterke følelser er hverdagskost på jobben, spørsmålet er hvordan de håndterer det på fritiden … Dette er første bok i miniserien Heltene i Bondi.

Forlag Harlequin

Utgivelsesår 2025

Serier Harlequin legeromaner Heltene i Bondi (1)

Genre Romantikk