Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en bok om brødmat på mange forskjellige måter, til hverdag og fest. Brødmat kan være et fullverdig måltid, og boka gir tips om hva du kan legge oppå brødet, til frokost, i matpakka, til lunsj, hvis du vil være tradisjonell eller utradisjonell.
Omtale fra forlaget
Dette er en bok om brødmat på mange forskjellige måter, til hverdag og fest. Brødmat kan være et fullverdig måltid, og boka gir tips om hva du kan legge oppå brødet, til frokost, i matpakka, til lunsj, hvis du vil være tradisjonell eller utradisjonell.
Forlag Messel forlag
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788276310696
EAN 9788276310696
Språk Bokmål
Sider 148
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket