Brød og brødbaking

av (forfatter), Sigurd Fandango (illustratør) og Åpent bakeri (utgiver).

Cappelen Damm 2011 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Her kan du lære å bake brød fra bakerne i Åpent bakeri. Du lærer blant annet om gjærbakingens finesser, hvordan du lager surdeigskultur og teknikker for hvordan du kan forme og snitte brødene. I tillegg inneholder boka oppskrifter på ulike typer brød. Med ordliste.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788202361266

EAN 9788202361266

Språk Bokmål

Sider 189

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket