Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatterne har på sine reiser her hjemme og i Europa sett nærmere på dagens bakerier og brødvarer. Boka inneholder oppskrifter, gir tips om ingredienser, forteller om eldre tiders brødbakst og reiseinntrykk og miljøskildringer. De tar også et oppgjør med medienes skråsikre kostholdsguruer og deres syn på brød.
Omtale fra forlaget
Forfatterne har på sine reiser her hjemme og i Europa sett nærmere på dagens bakerier og brødvarer. Boka inneholder oppskrifter, gir tips om ingredienser, forteller om eldre tiders brødbakst og reiseinntrykk og miljøskildringer. De tar også et oppgjør med medienes skråsikre kostholdsguruer og deres syn på brød.
Forlag Snøfugl
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788270833146
EAN 9788270833146
Omtalt sted Europa
Språk Bokmål
Sider 187
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket