Gjennom hverdagsscener og absurd realisme skildres den finske gjennomsnitts familiens private helvete.Mannen i familien er Seppo Siren, en fremmedfiendtlig og nøysom ligningsfunksjonær med ornitologi, kryssord og EDB som hobbyer. Han er gift med Elisabeth som tidligere var både vakker og sensuell, men som har mistet selvtilliten og gjennomgått en personlighetsforandring. Sammen med den utviklingshemmede datteren Ursula reiser de en dag på pakketur til Israel - en tur som utvikler seg til et grotesk drama med humoristiske undertoner.
Utgivelsesår 1991
ISBN13 9788203165665
EAN 9788203165665
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.