Hvordan opplever en ung,moderne forfatter et fire års opphold i en fangeleir,med kriminelle tett inn på livet,med stadig sjikane og tyrannisering? Hvordan klarer han å berge sin egen identitet og finne en mening i tilværelsen? Gjennom brevene til sin kone Olga skildrer den tsjekkiske dramatikeren fangens stumme kamp for å bevare sitt livsmot og sin menneskelighet under umennesklige forhold.Boken gir på en lavmælt og dypt personlig måte et gripende inntrykk av den åndskamp Havel og Charta 77 fører mot det totalitære system.
Utgivelsesår 1987
ISBN13 9788203157868
EAN 9788203157868
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.