Forlag 4th Estate
Utgivelsesår 2016
Format Heftet
ISBN13 9780008172367
Språk Engelsk
Sider 276
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
En veldig interessant bok om frokost og farene ved den som svært få er klar over. Før jeg leste denne boken, leste jeg Jason Fungs boke om faste og Satchin Pandas "The Circadian Code". Og så denne som utfylte de foregående og gav noe mer å tygge på. Selv om denne boken er fokusert på frokost, gir den også noen ledetråder om når du skal spise, og periodisk faste. Terence Kealey graver ganske dypt inn i vitenskapen og hvilken type forskning som er kvalitativt best, og med det aspektet viser han oss ikke bare forskningen som fremmer at frokosten er et farlig måltid, men han vurderer også forskningen som viser det motsatte, og deretter avslører feilslutninger, forfalskninger og til og med det jeg vil si er direkte juks i forskningsbransjen!
Selv om denne boka inneholder mye informasjon, for å være en bok om frokost, som jeg forventet litt, går den litt utover frokosttemaet, i hvert fall når det gjelder den andre delen av boka. Men samtidig er det relevant for frokosttemaet og hvorfor frokost er farlig. Boken kan også være litt teknisk, men den gir leseren en mulighet til å lese den litt saktere samtidig som man kan sette av litt tid til å fordype seg i det han skriver. Kealy er en forkjemper for et lavkarbokosthold, men han vurderer også, og spiser noen ganger vegansk, spesielt når glukometeret hans ber ham om det. Han er også en skeptiker til rødt kjøtt, men han kan ikke gi noen reell årsak og virkning forskning for å bevise at det er dårlig for helsen vår. Kostholdsmessig ender han som enslags Eco-Atkins tilhenger. Hvis du elsker å spise frokost, så gir han til og med noen råd hvordan du kan gjøre det, men les denne utmerkede boka først. Jeg er ikke enig i alt, men alt i alt er denne bra!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket