Omtale fra forlaget
Som femtenåring ble Christopher knepet i sprengstofftyveri, og skrev etterpå en skolestil om betasuppe fra pose som allegori på hvor kjipt livet kan være når man må stå til rette for idiotien. Lite visste han om at skolestilen skulle bli avgjørende for karrierevalget, og at han etter hvert skulle ende med et lite restaurantimperium i hjembyen Bergen. Tretti år senere er boken om hvordan han gikk fra å være punker til gourmetkokk, klar – ispedd en god dose deilige oppskrifter fra livet som vinsnobb i Paris via pisket kjøkkenslave i New York og endelig til kjærligheten til sjømat hjemme i Bergen. Her finner du hverdagslige oppskrifter som bergensk fiskesuppe og fried chicken, pizzaoppskrifter fra Hoggorm, snobbete kaviaroppskrifter fra Lysverket og ikke minst – hvordan lage din egen paprikachips! «Christopher er din storebror og læremester – en Gordon Ramsey-figur, men så cool at han ikke er drittsekk.» Andreas Viestad
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2023
Format Innbundet
ISBN13 9788205564251
EAN 9788205564251
Genre Personlige beretninger
Omtalt person Christopher Haatuft
Språk Bokmål
Sider 279
Utgave 1
Tildelt litteraturpris Norlis kokebokpris 2023
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket