A beautiful and contemplative picture book about everything that gets lost, about searching and perhaps finding something entirely different from what you’d imagined.
Hesten er borte, men hvor er borte? Ikke i skapet, og ikke under senga. Når Karin prøver å finne Hesten under verandaen, er det hun som er borte, mamma kan ikke se henne noe sted. Men så kommer pappa hjem og sier at farmor er borte. Og farmor er borte på en annen måte.
En vakker og undrende bildebokfortelling om alt som blir borte, om å lete og kanskje finne noe helt annet.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788205599963
EAN 9788205599963
Språk Norsk bokmål
Nydelig historie om begrepet "borte", for hvor og hva er borte? Flott illustrert og finfin undringsbok. Handler om Karin sin leting etter "kosebamsen" Hesten og når farmor dør. Fin tilnærming av følelsene, og at man kan være både glad og trist samtidig. Passer for barnehagebarn!
Karin har en lekehest (kosedyr?) og plutselig en dag er Hesten borte. "Hvor er borte?" spør Karin. "Borte er et annet sted", sier mamma, "Man vet bare ikke hvor det er ennå." Når Karin gjemmer seg under sengen er hun borte for mamma, men når pappa sier at farmor er borte så er det et annet slags borte.
En fin bok om død, uten å være veldig sorgtung og trist, fine illustrasjoner og en varm slutt.