Omtale fra forlaget
"... Jeg vil gjerne indtrodusere unge mennesker for en type mat som kan være både spennende og eksotisk, men som er enkel å lage og innmari god ..."
Andreas Viestad til Aftenposten
Dett er er en herlig bok om matglede og matlaging for unge mennesker. Boka består av ni kapitler med gode, enkle, utfordrende og sølete oppskrifter fra varm middag til svalende desserter. Du kan fråtse i pasta, fisk, kjøtt, frukt - og selvfølgelig masse desserter.
Ta det du finner i skapet og se hva som blir resultatet. Oppskriftene finner du her - det blir opp til deg å steke, knuse, søle og mose deg inn i matelskernes deilige verden. I tillegg til oppskriftene får du underlige små anekdoter og historier knyttet til mat og naturopplevelser. Den strenge Fru Lie og hennes Sukyaki, Napoleons ynglignsrett, og mannen som hatet pasta så mye at han nesten døde, er bare noen av historiene i boka.
Dette gir boken et helt spesielt preg, en helt spesiell stemning og en helt spesiell humor.
Anders Viestads elegante og særegne stil er ikke til å kimse av - legg merke til ham der han stadig skriver om mat, matgleder og kokebøker i Dagbladet.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788202183394
EAN 9788202183394
Språk Bokmål
Sider 141
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket