Forlag Schønberg
Utgivelsesår 2008
Språk Dansk
En interessant og personlig beretning om å leve som bonusmor i en familie med mine og dine barn.
Mange bonusmødre vil nok nikke gjenkjennende til Gravesens historie, som også gir tips og råd om å takle både hverdagens puslespill, konflikter og sjalusi, for å nevne noe.
Det er forståelig at Gravesen ønsker å skrive en bok som har en positiv vinkling og om hvordan hindringer underveis løser seg, men jeg savner en dypere problematisering av en del temaer. Det er slett ikke alle delte familier der eksen er velkommen på julegrøt, for å si det slik.
Det blir kanskje for mye samarbeid og for lite konflikt til at boken egner seg som et verktøy for de som virkelig sliter med delebarn-familien. Men Gravesen skal ha plusspoeng for å skrive med humor og glimt i øyet!