Boller og brøk

kjøkkenet som nøkkel til kunnskap

av (forfatter).

Freidig forl. 2003 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hovedtanken bak boken er at man lærer best i en helhetlig kontekst gjennom praktisk arbeid. Boken inneholder undervisningsopplegg med utgangspunkt i mat, men det faglige fokuset kan være på alle skolens fag. Særlig basisfagene norsk og matematikk er grundig behandlet.

Omtale fra forlaget

Hovedtanken bak boken er at man lærer best i en helhetlig kontekst gjennom praktisk arbeid. Boken inneholder undervisningsopplegg med utgangspunkt i mat, men det faglige fokuset kan være på alle skolens fag. Særlig basisfagene norsk og matematikk er grundig behandlet.

Bokdetaljer

Forlag Freidig forl.

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788299169493

EAN 9788299169493

Språk Bokmål

Sider 156

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket