Erfaringer fra nye bofelles viser at boformen gir nye muligheter for trygghet og sosial kontakt. I en tid preget av økende problemer med ensomhet og omsorgssvikt, får kjernefamilien et nytt nettverk rundt seg. For barna er bofellesskapet et paradis. Heftet presenterer ni bofellesskap, alle har fullverdige private boliger, f.eks rekkehus eller eneboliger omkring et felleshus, der beboerne har noe samvirke i hverdagen. Heftet henvender seg til alle som kan tenke seg en annen måte å bo på.
Forlag Den norske stats husbank
Utgivelsesår 1991