Boken om Stella

av (forfatter) og Marianne Mysen (illustratør).

InfolitenBok 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka handler om ti år gamle Stella, som har diagnosen ADHD. Fortellingene om Stella viser jenters ADHD i barneskolen, og hvordan kosthold kan bidra til å gjøre familiens spisesituasjoner mer positive. Boka har også en faktadel med forskningsbasert kunnskap om jenter med ADHD. Boka er skrevet for jenter med ADHD, deres foreldre, søsken, lærere og klassekamerater.

Omtale fra forlaget

Noen med ADHD er bråkete og frekke på skolen, og mange uten ADHD er bråkete og frekke på skolen. Stella er aldri bråkete og frekk på skolen. Hun er for det meste stille og vennlig på skolen - og noen ganger veldig pratsom. Ikke for å forstyrre, men fordi hun kommer på flere og flere ting hun vil fortelle. Selv om Stella ikke bråker, hender det at hun krangler. Noen ganger med dem hun leker med, når de vil gjøre ting annerledes enn hun vil. Hun krangler mest hjemme - med mamma - og med lillebror hvis han er i veien. Med Stella kan jenter med ADHD, deres foreldre og søsken, lærere, assistenter og klassekamerater, få innblikk i noen av de kjennetegnene som kanskje er mer typisk for jenter enn for de fleste gutter med samme diagnose. Boken består av følgende fortellinger: 1)Stella bytter skole - 2) Stella og Av-knappen - 3) Stellas kokebok I tillegg inneholder boken også avtaleskjema til fri kopiering, samt en faktadel beregnet på foreldre og lærere, med forskningsbasert kunnskap om jenter og ADHD.

Bokdetaljer

Forlag InfolitenBok

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788299737586

EAN 9788299737586

Språk Bokmål

Sider 66

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket