Boken om iPhone

hvordan få mest mulig nytte og glede ut av en iPhone

av (forfatter), Terry White (forfatter) og Tor Fosheim (gjendikter).

BookWorld 2009 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en manual som viser hvordan du bruker Apples iPhone. Boken har et enkelt språk, gjennomgår kun de mest brukte og mest nyttige funksjonene, og hopper over det mer teknologisk avanserte. Har stikkordsliste.

Omtale fra forlaget

Hvis du leter etter en bok som fokuserer på kun de viktigste, nyttigste og morsomste funksjonene på din iPhone . så har du funnet den! Det er i grunn kun to typer iPhone-bøker der ute : (1) .Fortell meg alt om den.-typen, som inkluderer dype diskusjoner om alt fra trådløse nettverksprotokoller til avanserte komprimeringskoder. (2) Så er det denne boken, som er en .vis meg hvordan.-bok som hopper over det forvirrende tekno-språket og kun forteller deg på forståelig norsk - om hvordan du bruker iPhone-funksjonene du bruker oftest og har mest nytte av. Boken om iPhone er fra Scott Kelby, den prisvinnende forfatteren av bestselgeren The iPod Book, som benytter det samme konseptet og layouten og hjelper deg med å lære Apples flotte iPhone. Scott jobber nok en gang med .dingseguru. og ledende iPhoneautoritet Terry White for å sammen skrive en bok som er veldig lik selve iPhone . enkel å bruke og morsom å lære. Bokens layout er meget gjennomtenkt, hvor hver side kun inneholder ett emne, slik at det å finne informasjonen du trenger er rask og enkelt . med et stort fargebilde på hver side, slik at du kan se eksakt hvordan det fungerer. Førsteutgaven av denne boken fikk prisen Best Computer Book of 2007. I denne oppdaterte 2. utgaven har Scott og Terry lagt til mengder med flere tips og triks, og gjort det enda enklere ved å fokusere på kun de mest nyttige og mest forespurte funksjonene (uten alt tekno-babbelet), slik at du kan starte å bruke din iPhone i dag!

Bokdetaljer

Forlag BookWorld

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788277723419

EAN 9788277723419

Språk Bokmål

Sider 292

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket