Boka handler ikke bare om kaffe, den handler også om menneskene rundt kaffekoppen. Her finner du fakta og fantasi, veiledning og villedning for alle som liker god kaffe, enten de kjøper den på kaffebar, eller lager kaffe for egen maskin.
En kaffebar er et sted som setter kaffen i sentrum og bygger tak og vegger rundt den. Et sted der bagels, croissanter og andre bakverk er noe du kan få ved siden av kaffen, og ikke omvendt. I løpet av kort tid har Norge fått en kaffekultur av verdensformat. Vi har fått baristaer eller kaffekokker i verdenstoppen, og nå i juni arrangeres VM i baristakunst i Oslo. Dette er ikke bare en kaffebok. Den handler vel så mye om menneskene rundt kaffekoppen. Her finner du fakta og fantasi, veiledning og villedning for alle som liker god kaffe , enten de drikker den på stedet, tar den med.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788251619356
EAN 9788251619356
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.