Bølger i sand

min afrikanske reise

Andika forlag 2018 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

På turer gjennom deler av Øst-Afrika, års opphold inne i landet og ved kysten av Tanzania, har dagboken vært fast følgesvenn. Det er notater og erindringer herfra som er brukt. Jeg begynte å lytte og fant historier som ville frem i lyset; opplevelser og hendelser, mine møter med mennesker, mitt møte med meg selv. På denne måten vil jeg gjerne gi mitt bidrag til bildet av et kontinent som ofte bare forbindes med fattigdom, sykdom og nød. Mitt ønske er å komplettere bildet slik at det blir helere og mer i samsvar med virkeligheten, slik jeg har opplevd den.
I tillegg er jeg blitt mer og mer klar over min indre reise, over hva hendelsene og alle opplevelsene gjorde med meg som menneske.
Fiksjonen er brukt for å beskrive denne indre reisen og for å beskrive det at livet tok en uventet vending.....

Når det du drømmer om skjer - når dagene blir fulle av oppfyllelsen av planer og drømmer, mister man følelsen av tid. På terrassen inne i hagen, med alle mulighetene ennå åpne, kan jeg senke skuldrene en anelse og nippe til teen og frukten jeg har foran meg. Det kommer musikk inne fra stuen hvor Halima holder på med dagens gjøremål

Forlag Andika forlag

Utgivelsesår 2018