Privatetterforsker Quintilian Dalrymple synes at Edinburgh i år 2020 har sine ulemper. En uavhengig by hvor fjernsyn, privatbiler og populærmusikk er bannlyst, og hvor innbyggerne er henvist til året-rundt festivalen som baserer seg på turister. Kriminalitet eksisterer ikke. Men ved mordet på en kvinne, det første mordet på fem år, blir Rådet for byorden bragt ut av fatning. Det ser ut til at øre-nese-hals mannen er kommet tilbake. Man blir nødt til be om hjelp for å løse saken.
Forlag New English Library
Utgivelsesår 1998