Bodils spiskammers

av (forfatter), Ove Eide (forfatter) og Ronny Solheim (illustratør).

Selja forl. 2014 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Verdas søtaste jordbær og plommer, saftig kje, lam og svin, doggfriske urter, nytrekt laks og aure. Kjøkkensjef Bodil Fjellestad Eikrem finn inspirasjon og råvarer i heimbygda Gloppen i Nordfjord når ho lagar oppskriftene sine.

«Bodils spiskammers» byr på lekre rettar og menyar til kvardag og fest - med drikketips til kvar rett. Oppskriftene byggjer gjerne på gamle mattradisjonar, men har ein moderne vri.

Bodil har laga oppskrifter på forrettar, hovudrettar og dessertar som er enkle å følgje, og av råvarer alle finn på butikken.

Bodil Fjellestad Eikrem (f. 1981) har bakgrunn frå velrenommerte restaurantar som Lofoten fiskerestaurant i Oslo og Spisekroken i Bergen, og gjer no suksess som kjøkkensjef på Gloppen hotell. Ho er også kåra til årets Bondelagskokk i 2013/2014.

Bodil brenn for ureist mat, og meiner tett samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusentar er nøkkelen til suksess. Mange av desse vert presenterte i boka.

Spennande mat på freistande fat.

God appetitt!

Bokdetaljer

Forlag Selja forl.

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788282400817

EAN 9788282400817

Omtalt sted Sogn og Fjordane

Språk Nynorsk

Sider 184

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket