Onde dronning Gemen slår tilbake! Den første av seks nye fortellinger i den populære serien om Det hemmelige riket!
Da Ella, Sofie og Jasmin møtes etter sommerferien, har det hemmelige skrinet for en gangs skyld en hyggelig melding: Kong Lystig inviterer til vårball for å feire at Det hemmelige riket ble reddet. Som alltid arrangerer kongen en fantastisk fest, men snart står de tre jentene overfor sitt livs største utfordring: Dronning Gemen er tilbake, ondere enn noen gang, og hun klarer å lure kong Lystig til å spise en gift som vil forvandle ham til en stinkpadde. Og hvis ikke Sofie, Ella og Jasmin kan samle inn de sjeldne ingrediensene som feen Annabell trenger for å lage en motgift, kan ingen stanse forvandlingen og forhindre at Gemen får all makt i Det hemmelige riket. Den første ingrediensen er vokskake fra boblebiene, men det er ingen som vet hvor de bor. Dette blir vanskelig - og giften har allerede begynt å virke. Bøkene i Secret Kingdom-serien kan leses enkeltstående, men får selvsagt en ekstra dimensjon når man leser dem i rekkefølge.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2016
Serie Secret Kingdom (7)
Genre Fantasy
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.