To kvinner blir drept på samme grusomme måte. Morderen terger politiet med å sende e-post som beskriver mordene. Kriminalhauptkommissar Jan Fabel og hans etterforskere blir dratt inn i en verden preget av vikingmyter og -legender, av obskure religiøse kultbevegelser, politiske intriger og en voldelig kamp for å ta kontroll over byen.
Forlag Hutchinson
Utgivelsesår 2005
Serie Jan Fabel (1)
Genre Politi og detektiver Krim Psykologiske thrillere
Omtalt sted Tyskland
Kjempespennende og god detekere gøy med uvant location og slutten bærer bud på at det kommer flere med samme team
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket32 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketElsker å gå på loppemarked å se på bøker. Denne gangen føler jeg meg ekstra heldig! Fikk alle disse bøkene for kun kr 170,-