Det er ikke alltid så greit å være Ruby. Kusinene Mille og Maria har hverandre, men Ruby har bare seg selv. «Du kommer til å få mange venner,» sier mamma. «Jeg vil bare ha én,» sier Ruby, «en som er min.» Og en dag dukker det opp en venn – en bestevenn som er bare Ruby sin. Og blodvenner er jo for alltid. Eller? Om å ønske seg en venn, være en venn og om å bli uvenner. Og ganske mye om hester.
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202783792
EAN 9788202783792
Ruby har to kusiner, Maria og Mille, de to har hverandre, men Ruby har bare seg selv og ønsker så veldig en venninne.
Det er ikke alltid så lett å være alene mot to, noen ganger blir man sur, fornærmet, lei seg og til og med litt slem! Maria og Mille går på turn og da Ruby også vil begynne så sier de at det sikkert er mange års venteliste! Det er det heldigvis ikke, men da Ruby kommer med sin nye turndrakt, (den er rosa med diamanter på!) så står Maria og Mille der med ridebukser og ridehjelmer og skal begynne på ridning i stedet...
Men det kan dukke opp en venn når du minst venter det og selv om vennskap heller ikke alltid er enkelt så går det gjerne bra til slutt! Selv om bursdagen en stund ser ut til å bli en katastrofe!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.