Blindesaken

en arbeidskonflikt

av (forfatter).

Bjerkan 2016 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

I januar 2015 leverte jeg en varsling til ledelsen ved Norges Blindeforbund, rettet mot to personer ved mitt arbeidssted. Jeg ble ikke trodd, og så kom NAV og gjorde vondt verre.

Denne boken inneholder alle dokumentene i saken, samt min opplevelse av prosessen.

«Det er ikke folk flest som ødelegger NAV-systemet. Den største trusselen er synet på NAV som en privat pengebinge og et styringsredskap under arbeids- givers kontroll.»
- Maureen Bjerkan Olsen

Om forfatteren: Maureen Bjerkan Olsen (født 1973) er oppvokst i Honningsvåg. Hun har fagbrev som kokk, med arbeidserfaring blant annet fra Oslo og Gran Canaria. Maureen har spesiell interesse for den konditorfaglige delen av yrket.
På fritiden jobber hun for en bedre hverdag for mennesker med syns- nedsettelse, og har siden 2009 vært styremedlem i Finnmark fylkeslag av Norges Blindeforbund.

Forlag Bjerkan

Utgivelsesår 2016