Bli kjent med Windows ME millennium edition

av (forfatter).

IDG Books 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Heftet tar for seg de viktigste nyhetene i Windows ME Millennium edition, bl.a. hvordan du kan hente inn bilder, lage videofilmer, koble datamaskinene sammen til et hjemmenettverk og få mer ut av Internett. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

De viktigste nyhetene i Windows ME Millenium Edition
Mange har etter hvert skaffet seg både digitalt kamera og filmkamera, og den nye Windows ME gjør det greit å jobbe videre med bildene du tar. Du kan for eksempel bruke PCen din til å redigere videoklippene til en ferdig film, og sende den til familie og venner ved hjelp av elektronisk post.
Internet Explorer versjon 5.5 følger med. Her får du tilgang til markedets ledende nettleser, pluss nyttige tilleggsprogrammer. Outlook Express er et fullverdig program til å håndtere både elektronisk post og nyheter. Hvis du ønsker enda raskere kontakt med andre brukere, kan du tegne gratis abonnement på tjenesten Hotmail og utveksle meldinger med andre ved hjelp av MSN Messenger.
Microsoft har pusset videre på grensesnittet, og gjort Windows både enklere og sikrere i bruk. Du kan for eksempel "knipse bilder" av hele systemoppsettet før du installerer er nytt program eller en ny maskinvarebit. Hvis dette fører til at systemet blir ustabilt, kan du få gjenopprettet det slik det var før denne installasjonen.
Er det mer enn én PC i hjemmet, kan du raskt og enkelt koble dem sammen i et lite nettverk. På den måten kan dere dele skrivere og andre ressurser, og utnytte filer som ligger på andre maskiner i nettverket. I Windows ME er det også blitt mulig for flere PCer å dele den samme forbindelsen til Internett.

Bokdetaljer

Forlag IDG Books

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788277721873

EAN 9788277721873

Serie Bli kjent med

Språk Bokmål

Sider 61

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket