Bli den du er

omfavn Guds drøm for deg

av (forfatter) og Christin Reinholdtsen (oversetter).

Proklamedia 2014 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Gud har en drøm - som bare er for deg!
Det er håp! Håp for deg som lurer på om livet noen gang vil forbedre seg - om du noen gang vil forandre deg. Dette er Stasi Eldredges mest personlige bok til nå, der hun forteller om sin egen tidligere kamp i livet mot lavt selvbilde og avhengighet. Hun viser hvordan Gud trofast hjelper oss til et liv i frihet. Gud ønsker å gjenopprette deg, gjøre deg hel. Og han kan det! Han vil helbrede deg og hjelpe deg til å bli den du er. Den viktigste livsreisen enhver kvinne gjør, er den som fører henne til sitt virkelige jeg gjennom Guds kjærlighet. Dette er et fantastisk paradoks: Jo mer avhengig du blir av Gud, desto mer deg selv blir du - den kvinnen Gud hadde i tankene, selv før du ble født.

Stasi Eldredge er lærer og konferansetaler ved Ransomed Heart, en kvinneorganisasjon som arbeider for å hjelpe mennesker nærmere Gud. Sammen med sin mann, John, har hun tidligere utgitt bøkene Kvinnens skjønnhet og Kjælighet & Krig. De er solgt i flere millioner. Stasi elsker å formidle gleden og friheten i å kjenne Jesus, og hun brenner for at fl est mulig skal få oppleve ham. Hun elsker også å forsvinne inn i en god roman, gå turer i skogen hjemme i Colorado Springs og tilbringe tid med familie, venner og Gud.

Bokdetaljer

Forlag Proklamedia

Utgivelsesår 2014

Format Heftet

ISBN13 9788271994372

EAN 9788271994372

Språk Bokmål

Sider 279

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket