India Taylor har fire fantastiske barn og har vært gift med Doug i 17 år. Da hun giftet seg, valgte hun bort sin karriere som fotojournalist, og nå angrer hun på dette. Hun vil ha retten til et eget liv, oppfylle sine drømmer og ikke bare leve for andre. En roman om valg, trangen til frihet, vilje til å oppfylle sine drømmer og å starte på nytt.
India Taylor hadde vært gift med Doug i 17 år og fått fire fantastiske barn. Hun kunne ikke sette fingeren på når det begynte. Kanskje var det er nærgående spørsmål fra en venninne. Kanskje var det da Doug sa at han så på henne som en god kamerat. Men plutselig visste hun at hun angret at hun valgte bort sin karriere som fotojournalist da hun giftet seg. Nå ville hun ha retten til sitt eget liv. Hun ville oppfylle sine egne drømmer, ikke bare leve for andre. Og så møtte hun Paul.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2001
Serie Steel-serien
Genre Romantikk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket38 bokelskere følger dette verket.