Pål Ivar reiser til Oslo for å finne mannen som nesten tok livet av ham. Han tenker ikke på kvinner, men som vanlig tenker kvinner på ham, og Tordis, hybelvertinnens datter, er ikke noe unntak. Hjemme i Vang ved Hamar har Einar Sørbakken innledet et forhold til Solrun. Han vet det er et svik mot kona, men hver gang han møter Solrun forsvinner enhver fornuftige tanke.
Pål Ivar var kommet til Oslo for å lete etter mannen som nesten hadde tatt livet av ham. Det siste han tenkte på var kvinner. Men som alltid tenkte kvinner på ham. Tordis . hybelvertinnens datter . var ikke noe unntak. Hun var ung, vakker . og villig. Og Pål Ivar var ikke den som takket nei. Hjemme i Vang ved Hamar hadde Einar Sørbakken innledet et lidenskapelig forhold til Solrun. Han visste det var galt og et svik mot kona Lovise, men hver gang han møtte sin vakre elskerinne, forsvant enhver fornuftig tanke . og det var bare øyeblikket og den varmen Solrun kunne tilby, som betydde noe.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2001