Med boka Biologiske eksperimenter, kan du utforske det mylder av liv som finnes rundt oss, enten det er i blomsterkassen i vinduet eller ute i hager og grøntområder. Her finner du eksperimenter som viser hvordan frø, blomster og smådyr reagerer på ulike økologiske forhold som tørke og fuktighet, varme og kulde. Dette er en bok både til lek og læring om natur og økologi. Og husk du trenger ikke å reise ut i villmarka. Det du trenger, finnes der du bor, og du behøver ingen andre hjelpemidler enn det du vanligvis finner i kjøkkenskuffen hjemme.
Forlag Aventura
Utgivelsesår 1990
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.