Disney-historien .Biler" handler om den bråkjekke racerbilen Lynet McQueen og den leksen han må lære før han kan bli en ekte mester. Historien byr på futt og fart - og en hovedperson som ikke alltid tenker over konsekvensene av handlingene sine. Hele persongalleriet i boken består av biler. Men som i alle Disney-historier dreier det seg om menneskelige problemstillinger. Den kjepphøye og ambisiøse racerbilen Lynet McQueen havner ved et uhell i den avsidesliggende småbyen Radiator. Først ser han på oppholdet som en straff, men det viser seg at han lærer noe viktig der: At det er fint å være selvstendig, men at det meste går bedre når vi lytter til råd og viser omsorg for hverandre. I det avgjørende billøpet viser Lynet derfor at han er en ekte mester! Fra skaperne av Disney-filmene Toy Story, De utrolige og Oppdrag Nemo.
Forlag Egmont Kids Media Nordic
Utgivelsesår 2021
Format Lydfil
Serie Disney klassiker
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.