Det er 1979, og Nils Hå er i ferd med å miste troen på de store utopiene. Han er tobarnsfar og skilt for andre gang. Skrivingen holder på å gå i stå. Så får han et uventet tilbud om å bli med faren på en reise til Sør-Amerika. Og et postkort fra barndomsvennen Zakk, som forsvant for over 13 år siden, tyder på at han befinner seg på samme kontinent.
Med "Bildet på baksiden" avslutter Haavardsholm trilogien om Nils Hå. Som i "Gutten på passbildet" (2004) og "Tjue" (2006) flettes fiksjonen og det selvbiografiske sammen. Følsomt og nyansert tegnes portretter av far og sønn i flere generasjoner.
Forlag Oktober
Utgivelsesår 2014
ISBN13 9788249512058
EAN 9788249512058
Serie Nils og Zakk (3)
Omtalt tid 1970-1979
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHjemme sitter jeg oppe noen timer med ei bok i fanget, mens jeg skjenker i et par ekstra runder med øl og akevitt til oppmuntring for det i livet som har lykkes, og til trøst for alt som er gått i dass.