Boka inneholder artikler som tar for seg formidling av bibelfortellinger. Den henvender seg til alle som arbeider med Bibelen i trosopplæringen, og inneholder bakgrunnsstoff, og gir en praktisk tilnærming med råd og tips til formidling.
Hvordan formidle fortellingene fra Bibelen? Hvordan løfter vi frem mangfoldet, dramaturgien, spenningen og den eksistensielle nerven? Hvilket ansvar har vi som bibelfortellere når det vi formidler bryter med våre egne verdier og grunnsyn? Hvordan forvalter vi "gullgruven" til neste generasjon? Denne boken gir ulike innganger til disse spørsmålene. Her er både nødvendig bakgrunnsstoff og praktiske tilnærminger, ment for bruk på alle arenaer der bibelfortellingene formidles. Blant bidragsyterne er Kristin Moen Saxegaard, Terje Nordby og Gudmund Hernes. Bokens målgruppe er alle som arbeider med Bibelen i trosopplæringen.
Forlag IKO-forl.
Utgivelsesår 2011