Bibelens profetier i dagens nyheter

av (forfatter).

Hermon 2014 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Bibelens profetier taler både om og til vår tid! Noen hevder at tiden har løpt fra Bibelen, men Bibelen er forut for sin tid. Krisene verden står overfor - enten det gjelder klima, naturkatastrofer, blodige konflikter og vold - alt sammen er forutsagt av profetene.
Er det bilder av endens tid du finner i dagens aviser?
Er det kanskje på tide å ta de profetiske signalene i Guds Ord på alvor?

For å forstå vår tid må vi gå tilbake til vår tros røtter. Bibelens profetier må oppdages av alle som åpner Bibelen og leser. Det vil hjelpe oss å møte tiden vi lever i, på en bedre måte. Forfatteren viser hvor troverdig Guds Ord er. Selv i de alvorligste profetier er alltid Guds nådige hånd der for å beskytte sine barn og dra mennesker til seg. Bibelens profetiske ord vil gi deg trygghet i din tro på at din Himmelske Far er historiens Herre.

«Boken er spennende, interessant og tidsaktuell for den som vil vite hva Guds Ord sier inn i våre dager. Anbefales på det varmeste.» - dr. theol. Emanuel Minos

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2014

1 bokelsker følger dette verket.