Denne boken inneholder historier fra Bibelen, fra skapelsesberetningen i 1. Mosebok til Johannes' dramatiske syner i Åpenbaringen, om vennskap og fiendskap, krig og fred, ondskap og godhet og kjærlighet og hat. Hver side er datert slik at man kan lese en side fra bibelhistorien hver dag. Har register inndelt i høytider og emner.
Her finner du alle de tidløse historiene og visdommen fra Bibelen, rikt illustrert og fortalt på en så levende måte at det er som om du selv er en del av dem. Fra skapelsen i 1. Mosebok til Johannes' dramatiske syner i Åpenbaringen, formidles ord og historier som én sammenhengende fortelling. Her finner du historier om venner og fiender, om krig og fred, om kjærlighet og hat, om ondskap og godhet. Og gjennom alt lyser troen som har inspirert generasjoner av mennesker. De flotte illustrasjonene har blitt møysommelig utformet for å gjenskape århundrer med bibelhistorie i all sin rikdom og mangfoldighet. Denne boken er en virkelig skattekiste!
Forlag Hermon
Utgivelsesår 2008