Beskjæring i hagen

av (forfatter) og Odd Løvmo (forfatter).

Boksenteret 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir kunnskap, veiledning og råd som skal sikre at hagen vokser seg sunn, frodig og vakker. Alle typer hagetrær, hekker, prydbusker, roser, klatreplanter og bærbusker gjennomgås, og en tabell gjør det enkelt å finne råd for akkurat den planten du skal stelle.

Omtale fra forlaget

Før eller senere trenger de aller fleste busker og trær i hagen en omgang med saks og sag. De fleste hageeiere har en rekke spørsmål som stadig dukker opp om dette emnet: Hvorfor er det så viktig med jevnlig beskjæring av trær og planter, når skal de enkelte artene beskjæres, og ikke minst - hvordan går man fram? Hvilke kvister og grener skal stå igjen og hvilke skal fjernes? Hvor på kvisten skal sagen eller saksen brukes? Ved hjelp av den enkle og forklarende teksten og instruktive bilder og tegninger får leseren nødvendig kunnskap, veiledning og ekspertenes beste råd om det viktigste som har med beskjæring å gjøre. Ved å følge bokens "oppskrifter" vil hagens vekster vokse på riktig måte, bli sunne og frodige og flotte å se på. Boken avsluttes med en svært nyttig og oversiktelig tabell. På disse fem sidene får leseren vite hvilke vekster som skal beskjæres når og hvordan.

Bokdetaljer

Forlag Boksenteret

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788276833638

EAN 9788276833638

Språk Bokmål

Sider 64

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket