Boken forteller historien om hvordan Justin Bieber gikk fra å være en helt vanlig tenåring til å bli en verdenskjent popstjerne. Boken fokuserer på hans kristne tro, og på hvilken måte troen har bidratt til hans suksess.
Sangene hans har gått rett til topps på hitlistene. 8 millioner fans følger hampå Twitter og det er laget en film om livet hans - en film som er blitt dentredje mest innbringende dokumentarfilmen i verden noensinne. Justin Bieber har på rekordtid gått fra å være en ukjent, vanlig gutt til å blien av verdens mest berømte tenåringsidoler. Utallige fans - Beliebere- følgerden 17 år gamle kanadiske popstjernen i ett og alt verden over. Men er det noe mer bak den enorme suksessen til dette popidolet - noeav dypere betydning enn hans legendariske hårfrisyre og ekstraordinæretalent? Justin Bieber gir Gud æren for sin suksess. Hans livssyn preger hansverdensbilde, og han er ikke fremmed for å dele dettemed sine tilhengere.Kanskje dette er grunnen til hans enorme suksess?
Forlag Hermon
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788230209196
EAN 9788230209196
Omtalt sted Canada
Omtalt person Justin Bieber
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.