Bedriftsutvikling i teori og praksis

av (forfatter) og Odd Nordhaug (forfatter).

Forlag1 2005 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken tar for seg utviklingsprosesser i små og mellomstore bedrifter. Hensikten er både å anvende organisasjonsfaglig tenkning på norske bedrifters utviklingsarbeid og å presentere og drøfte ulike typer praksis som kan inspirere ledere og ansatte i disse virksomhetene. Boken ser nærmere på småbedriftene og problemer de sliter med, og vurderer deres potensiale for å generere økt verdiskapning. Boken henvender seg til bedriftsledere og ansatte, konsulenter, forskere og studenter med interesse for bedriftsutvikling og næringsutvikling.

Omtale fra forlaget

Denne boka handler om utviklingsprosesser i små og mellomstore bedrifter. Hensikten er både å anvende organisasjonsfaglig tenkning på norske bedrifters utviklingsarbeid og å presentere og drøfte ulike typer praksis som kan bidra til å inspirere ledere og ansatte i disse virksomhetene. Bidragene er forskningsbaserte og bygger på materiale som er hentet inn fra bedrifter i ulike bransjer. Mer enn 99% av alle bedrifter i Norge har færre enn 100 ansatte, og mer enn 95% har 20 ansatte eller færre. Samtidig vet vi at småbedriftene betyr stadig mer for etableringen av nye arbeidsplasser. Derfor er det viktig å rette søkelyset mot disse bedriftene, se nærmere på problemer de sliter med og vurdere deres potensial for å generere økt verdiskaping. Disse aspektene blir grundig belyst i denne boka, som henvender seg til bedriftsledere og ansatte, konsulenter, forskere og studenter med interesse for bedriftsutvikling og næringsutvikling. Boka er redigert av Lene Foss ved Universitetet i Tromsø og Odd Nordhaug ved Norges Handelshøyskole, og de fleste av bidragsyterne kommer fra disse to fagmiljøene.

Bokdetaljer

Forlag Forlag1

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788292735015

EAN 9788292735015

Serie Ledelsesbiblioteket

Språk Bokmål

Sider 286

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket