Bedriftsøkonomi 2

for allmenne, økonomiske og administrative fag

av (forfatter), Reidar Hæhre (forfatter), Lars Ottesen (forfatter) og Alf H. Øyen (forfatter).

Økonomiforl. 2001 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er oppfølgeren til Bedriftsøkonomi 1. I denne boka fokuserer forfatterne på modellbruk og beslutninger. Den repeterer emner som bygger på Bedriftsøkonomi 1, går videre og gir mer fordypning for elevene. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Bedriftsøkonomi 2 inngår i en læremiddelpakke som sammen med Bedriftsøkonomi 1 dekker studieretningsfagget bedriftsøkonomi (5+5) på studieretningen for allmenne, økonomiske og administrative fag i den videregående skolen. Bedriftsøkonomi 2 dekker målene i læreplanen for det videregående 5-timerskurset på VK2. Kunnskap i bedriftsøkonomi og økonomistyring er viktig og verdifull nesten uansett hvilket yrke du velger. Samtidig gir bedriftsøkonomi 2 en solid plattform for videre studier i fagområdet. Læreboka gir en grunnleggende innsikt i ulike økonomiske problemstillinger og bringer leseren inn i selve beslutningssituasjonen i bedriften. Forfatterne legger vekt på at leseren skal få rik anlending til å bruke IT som hjelpemiddel for å få et bedre grunnlag for vurderinger og analyser. I tillegg til læreboka er det utarbeidet en arbeidsbok hvor du finner løsningsplass til noen av oppgavene i læreboka. I arbeidsboka er det også repetisjonsoppgaver og eksamenslignende oppgaver. Til læreverket er det dessuten utarbeidet en rekke økonomiske modeller i Excel for temaer der det er naturlig å bruke IT som verktøy. Det er også laget en egen lærerveiledning. Læreren finner her blant annet metodiske råd og tips og løsningsforslag til de fleste oppgavene i læreverket.

Bokdetaljer

Forlag Økonomiforl.

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788278021699

EAN 9788278021699

Språk Bokmål

Sider 382

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Andre utgaver