Med boka Bedriftsledelse ønsker forfatterne å inspirere til refleksjon og ny kunnskap om bedriftsledelse og økonomiske rammebetingelser. Bokas tematikk er organisert i tre deler:
Del 1 Økonomistyring Hvordan økonomistyring som fag har utviklet seg, særlig for økonomiske styringsverktøy og ledelse av bedrifter Del 2 Ledelse Ledelseskonsepter, strategiprosesser, utvikling av bedriftsrelasjoner og betydningen av sosial kapital Del 3 Samfunnsperspektiv Etikk i organisasjoner, bedrifters samfunnsansvar og betydningen samfunnet og den politiske stabiliteten har for næringsvirksomhet
Forfatterne diskuterer problemstillinger hvor praksisfeltet står sentralt, og artiklene har god faglig forankring og gir ny innsikt til fagområdet. Boka vil derfor være av stor interesse for fagpersoner i akademia, for ledere og for ansatte i næringslivet og i offentlig sektor
Forlag Akademika
Utgivelsesår 2013