Boken inneholder praktiske metoder og teknikker for å bli bedre til å kommunisere på jobb og ellers i hverdagen. Det benyttes konkrete eksempler og erfaringer, og formidlingen bygger på moderne pedagogiske virkemidler for å fremme aktiv læring. Boken er laget for ledere, konsulenter, helsepersonell, forskere, lærere og andre som jobber med mennesker. Har litteraturliste.
Kommunikasjon er det viktigste verktøyet for menneskelig samhandling, men lett å undervurdere. Boken inneholder en rekke praktiske metoder og teknikker for å bli bedre til å kommunisere på jobb og ellers i hverdagen. Konkrete eksempler og erfaringer brukes istedenfor omfattende teoribeskrivelser. De fleste bøker vektlegger i hovedsak formidlingsbiten
i denne boken er lytting like viktig Videre er det viktig å se god kommunikasjon som et fellesansvar. Boken er laget for ledere, konsulenter, helsepersonell, forskere, lærere og andre som jobber med mennesker. Her er kommunikasjon svært viktig for å lykkes. Boken bygger på moderne pedagogiske prinsipper og virkemidler for å fremme aktiv læring.
Forlag Læringsforl.
Utgivelsesår 2006
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.