Bedre helse med steinalderkost

av (forfatter) og Kåre A. Lie (gjendikter).

Humanist forlag 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka ser på hva slags mat enzymsystemet, immunsystemet og stoffskiftet vårt er blitt tilpasset i løpet av den tida mennesket har eksistert. Forfatteren hevder at såkalte livsstilssykdommer skyldes kroppens manglende tilpasning til vårt moderne kosthold. Han sier at man kan forebygge folkesykdommer som diabetes type 2, overvekt, hjertesvikt, kreft og aldersdemens ved å tilpasse kostholdet fra tidlig steinalder til vårt eget kosthold. Har register.

Omtale fra forlaget

Boka tar for seg kosthold i et evolusjonsperspektiv - og belyser sammenhengen mellom kosthold og moderne folkesykdommer. Forfatterens utgangspunkt er at mat som har vært tilgjengelig for mennesket gjennom hele evolusjonen også er det beste for oss. Det betyr mer kjøtt, fisk, grønnsaker, nøtter og frukt og mindre korn, bønner, melk og sukker. Boka er et viktig faglig bidrag i debatten om kosthold og dets betydning for moderne folkesykdommer.

Bokdetaljer

Forlag Humanist forlag

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788290425864

EAN 9788290425864

Språk Bokmål

Sider 313

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket