Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir ei grunnleggende innføring i italiensk matlaging og forteller det du trenger å vite om alt fra pasta via oliven til squash. Den har over 100 oppskrifter på antipasti, pasta, risotto, supper og grønnsaker, fiskeretter, kjøttretter og desserter. Har register.
Omtale fra forlaget
Boka gir ei grunnleggende innføring i italiensk matlaging og forteller det du trenger å vite om alt fra pasta via oliven til squash. Den har over 100 oppskrifter på antipasti, pasta, risotto, supper og grønnsaker, fiskeretter, kjøttretter og desserter. Har register.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788203227141
EAN 9788203227141
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 168
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket