Barns rettigheter

en reise

av (redaktør) og Birgit Owe Svihus (oversetter).

Fagbokforlaget 2009 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka fremhever barns rett til anerkjennelse som aktive bi-dragsytere i verden. I denne boken lar forfatterne barnas egne stemmer komme frem i form av tegninger og uttalelser. Forfatterne av denne boka er barn og lærere ved Diana-barnehagen i Reggio Emilia. I 1991 ble den, som representant for barnehagene i Reggio Emilia, utpekt til den beste barnehagen i verden av en internasjonal jury oppnevnt av Newsweek magazine. Parallell italiensk og norsk tekst.

Omtale fra forlaget

Barns rettigheter en reise «In viaggio coi diritti delle bambine e dei bambini» fremhever barns rett til anerkjennelse som aktive bi-dragsytere i verden. Deres bidrag skjer i interaksjon med andre barn, med voksne, med ideer og med objekter. Slik er de også med på å konstruere sin egen virkelighet og sine egne erfaringer. I denne boken lar forfatterne barnas egne stemmer komme frem i form av tegninger og uttalelser. Dette er også en av de få bøkene hvor Loris Malaguzzi har bidratt med egne tekster. Forfatterne av denne boken er barn og lærere ved Diana-barnehagen i Reggio Emilia. I 1991 ble den, som representant for barnehagene i Reggio Emilia, utpekt til den beste barnehagen i verden av en internasjonal jury oppnevnt av Newsweek magazine. Bidragsytere i boken er Loris Malaguzzi, som er grunnleggeren av Reggio Emilias barnehager, og lærerne Marina Castagnetti, Laura Rubizzi og Vea Vecchi.

Bokdetaljer

Parallell tittel In viaggio coi diritti delle bambine e dei bambini

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788245007947

EAN 9788245007947

Språk Bokmål Flerspråklig Italiensk

Sider 71

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket