Barns fysiske vekst og utvikling

hvordan kan fysisk aktivitet i varierte bevegelsesmiljø stimulere barns fysiske egenskaper?

av (forfatter).

Cappelen Damm akademisk 2024 E-bok

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Barns fysiske vekst og utvikling beskriver barns normale fysiske utvikling fra fødsel til pubertet og viser hvordan variert fysisk aktivitet i ulike bevegelsesmiljø påvirker denne utviklingen. Denne reviderte utgaven omhandler i enda større grad enn tidligere utgaver hvilken betydning kosthold og ernæring har for barns vekst og utvikling. Nytt er også kontrollspørsmål etter hvert kapittel samt illustrasjoner i farger. Boka består av to hoveddeler. Del 1 beskriver barns vekst, utviklingen av barnekroppens organsystemer, energiomsetning og kosthold, mens del 2 gir en innføring i begrepet fysiske egenskaper og inneholder mange praktiske aktivitetseksempler. Dagens barn og unge vokser opp med mange inaktive lekemuligheter. Forfatteren framhever hvilken betydning fysisk aktiv lek har for barns fysiske vekst, utvikling og helse. Boka presenterer prinsipper for trening av fysiske egenskaper og gir mange praktiske eksempler på hvordan variert lek i ulike bevegelsesmiljø kan stimulere barns fysiske egenskaper. Barn er ikke minivoksne, og det er derfor viktig å ta hensyn til det enkelte barns utviklingsnivå ved planlegging og gjennomføring av fysisk aktivitet med barn. Boka er aktuell for barnehagelærer- og grunnskolelærerutdanningene og for andre som arbeider med, eller er interessert i, barn og fysisk aktivitet. Vernepleiere og barnevernspedagoger vil også kunne ha glede av å lese boka.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm akademisk

Utgivelsesår 2024

Format E-bok

ISBN13 9788202838775

EAN 9788202838775

Språk Bokmål

Sider 238

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket