Hensikten med boka er å bidra til et helhetssyn på barnets utvikling. Den beskriver barnets psykiske utvikling såvels om tilrettelegging av utviklende og kvalifiserende praksis. Boka krever ikke forkunnskaper, og er tenkt som en grunnbok til psykologi- og pedagogikkundervisningen på høyskolenivå. Den kan også være aktuell innenfor fagene musikk, drama, fysisk fostring og forming. Med ordforklaringer og stikkordregister bak i boka. Teksten er skrevet på dansk. Illustrert.
Hensikten med boka er å bidra til et helhetssyn på barnets utvikling. Den beskriver barnets psykiske utvikling så vel om tilrettelegging av utviklende og kvalifiserende praksis. Boka krever ikke forkunnskaper, og er tenkt som en grunnbok til psykologi- og pedagogikkundervisningen på høyskolenivå. Den kan også være aktuell innenfor fagene musikk, drama, fysisk fostring og forming. Med ordforklaringer og stikkordregister bak i boka. Teksten er skrevet på dansk. Illustrert.
Forlag Ad Notam Gyldendal
Utgivelsesår 1990