Barnets første leveår

ernæring og utvikling

av (forfatter) og Fanney Antonsdóttir (illustratør).

Spartacus 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg helsen til barnet opp til tre års alder. Boken første fire deler handler om fødselen, barselperioden, amming og ernæring, vekst, utvikling og daglig liv. I bokens siste del gjennomgår sykdomstegn, møtet med legen og de viktigste sykdommene som kan ramme barn i denne alderen. Boken er beregnet på foreldre med barn i den aktuelle aldersgruppen, samt barnehagepersonale og helsepersonell. Med litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Denne boka tar for seg alt som angår barnets helse de tre første leveårene. Sentrale temaer er fødselen, barselperioden, amming og ernæring, vekst, utvikling og dagligliv. Men forfatteren går også gjennom sykdommene som kan ramme barn i denne alderen, ulike sykdomstegn og møtet med legen og helsestasjonen. De aller fleste barn fødes friske og raske, men det er godt å vite litt om symptomene på de vanlige barnesykdommene, og noen mer alvorlige lidelser barn kan rammes av, både de barnet er født med, og de det kan kan få senere. Kunnskap kan virke forebyggende mot sykdom og bidra til å forhindre at alvorlige sykdomstegn oversees. Det er en fordel at foreldre kjenner til både normale forhold og tegn på sykdom. Her deler en av Norges fremste barneleger det han kan om barns utvikling og helse på en måte som alle kan forstå. Boka kan leses i sammenheng, men er også et uvurderlig oppslagsverk som det er lett å finne fram i når en raskt må ha svar. Ola Didrik Saugstad leder Pediatrisk Forskningsinstitutt på Rikshospitalet, Norges største forskningsmiljø på barnesykdommer. Han er Norges mest internasjonalt siterte barnelege noensinne og holder foredrag over store deler av verden. Han er engasjert av WHO i kampen for å redusere den globale nyfødtdødeligheten og har mottatt en rekke norske og internasjonale priser for sin forskning om nyfødte og for tidlig fødte barn.

Bokdetaljer

Forlag Spartacus

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788243003590

EAN 9788243003590

Språk Bokmål

Sider 246

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket