Barnas beste bakebok

av (forfatter), Chuck Williams (redaktør), Jason Lowe (illustratør), Joy Gosney (illustratør) og Mette-Cathrine Jahr (oversetter).

Cappelen 2004 Spiral

Kjøp boka hos ark.no

En ren bakebok, akkurat det barna liker aller best! Flott layout, meget god bildebruk som gjør oppskriftene enkle å følge.De små kokkene i boken er avbildet med sine produkter, og gleden og stoltheten lyser ut av ansiktene deres. Dette gjør boken trivelig å bla i.
Her er småkaker og kjeks, muffins og formkaker, festkaker, paier, innbakte godsaker og selvsagt gjærbakst inklusive pizza! Noen av bakverkene er virkelige overraskelser, som tredelt is-kake med polkagriser og kjeks med sjokoladetrekk og marshmellows.
Det er dessuten et poeng at boken også inneholder bakverk som byr på litt utfordringer, f.eks. gjærbakst, ikke bare pepperkaker, sjokoladekake og muffins - selv om den naturligvis også inneholder disse populære bakverkene!
Oppskrifter for barn fra seks år og oppover.
30 oppskrifter.Alle oppskrifter er forklart grundig trinn for trinn med bilder, og det står hvilket utstyr du trenger. Grunnleggende kunnskaper, for eksempel blir det forklart hvor mye en skvett og en klype er (kan være greit å vite for de voksne også!) Ordliste bak som forklarer vanlige “bakeord”.Hele boken er gjennomgått og kvalitetssikret av Aase Strømstad.Orig.tittel: Kids baking
Oversatt av Mette-Cathrine Jahr

Forlag Cappelen