Omtale fra forlaget
Barn er mye bedre til å lage mat enn voksne tror. Og de liker mye mer mat enn voksne
tror også - særlig når de får lage den selv. De må bare få å slippe til. Og så trenger de litt veiledning - pluss gode oppskrifter.
Alt får de i denne boka. Gjennom ti år har tusenvis av barn i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Ringsaker lært seg å lage mat på Geitmyra matkultursenter. Underveis har de testet oppskrifter, utviklet retter og funnet fram til favoritter. I denne boka har Erik Røed samlet de 80 aller beste oppskriftene fra Geitmyra, samt masse nyttige råd og tips. Resultatet er Barnas aller beste kokebok - en kokebok til å vokse med (og som voksne også har lov til å smugkikke i).
Forlag Press
Utgivelsesår 2021
Format Slide bound
ISBN13 9788232804290
EAN 9788232804290
Språk Bokmål
Sider 223
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket